AngeLo
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 02/12/08 Yaş : 29 Nerden : EvdeN, İşteN, CepTen... HerYerdeN..! xD
| Konu: İpek Ongundan..! Çarş. Ara. 03, 2008 4:01 pm | |
| İpek ONGUN KitapLarı;
Kitap isimLeri sırasıyLa;Kendi AyakLarı Üstünde,Yarım Elma GönüL Alma,Sabah PırıLtıLarı,AfacanLar Çetesi,Adım Adım Hayata,ArkadaşLar Arasında,Mektup ArkadaşLarı,Yaş On Yedi…
Ben İpek Ongun’un tüm kitapLarını henüz okuyamadım.Fakat dikkatimi çeken kitapLarın internette kitap özetLerini okudum.Gerçekten çok güzeL kitapLar.Herkes tarafından seviLen bir yazar oLması kitap fiatLarını biraz artırıyor fakat şehir kütüphaneLerinizde en az 2 kitabı mutLaka buLunur.Veya 2-3 arkadaş topLanıp paraLarınızı birLeştirip kitabı aLıp sırayLa okuyabiLirisiniz.Ben “Bu Hayat Sizin” adLı kitabı okudum.Harika!Tavsiye ederim.Birde Bir genç Kızın Gizli Defteri 1-2-3-4-5-6-7 Harika!!.. Okumanızı öneririm.. =) | |
|
Purplegirls=D mod adayı
| Konu: Harika bir serixD Çarş. Ara. 03, 2008 7:28 pm | |
| Evet gerçekten çok güzel bir seri bende kitap okumayı çok seviyorum | |
|
AngeLo
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 02/12/08 Yaş : 29 Nerden : EvdeN, İşteN, CepTen... HerYerdeN..! xD
| Konu: Geri: İpek Ongundan..! Çarş. Ara. 03, 2008 8:25 pm | |
| | |
|
RocKméLéqi46 moderatör
Mesaj Sayısı : 203 Kayıt tarihi : 01/12/08 Nerden : RockçıLar cemiyTi XD
| Konu: Geri: İpek Ongundan..! Perş. Ara. 04, 2008 12:45 am | |
| İpek ongun'u çok seviyorum ve kitaplarının en çok "bir genç kızın gizLi defteri" seisini seviyorum... Serra'yı da çok seviyorum =D | |
|
AngeLo
| Konu: Geri: İpek Ongundan..! Perş. Ara. 04, 2008 2:11 pm | |
| I Love You SerRa! | |
|