>>PunKRocK<<
| Konu: CeYda'nıss qeLdüü xD Paz Ocak 04, 2009 3:36 pm | |
| SeLam Arkadas'LaRR... beN Ceydaa.... 14 yasında'ymm weee meRsinde yasıyoRum..xD coK sempaTik biRisiyimdiR şahsenn MüziK dinLemeyii,,, test çözmeyi,,, pc'de takıLmayı we ennn önemLisi arKi'LeRimLe wakiT qeçiRmeyi coKKK sewiyoRum.Beni zaTen tanıyanLar biLiRRR... FacebooK'ta,, STardoLL'da we FoRumLaRa kaRsı büyük biR iLqim waR...AkLıma qeLdiqi zamanda bLoqcu'yLa beLki iLqiLenioRumm...Wee en cokk sLoww we RocK takıLıRım..sLoww oLmazsa oLmazLaRından zatii ama RocK'ta oLmazsa oLmazLaRımdan... AvriL Laviqne, P!NK, Katy Pery, ToKio HoTeLL we tüRk oLaRak ise,, Doqus, ORhan ÖLmez, SoNeR aRıca qibi sLoww sanaTcıLaRı dinLeRim...ÖzenTiLeRden neFreT edeRim.. PaRdon ama öKüz TüRkçe'si kuLLananLaRada biR anTiLiqim waRdıR.. heR neysee basKaaa bana coK yapıSanLaR'ıda sewmiYoRum , meRakLı kisiLeRi de FazLa sewmiyoRum zaTen seLin'cim bunu duYunca kime söLediqimide anLamısTıRRR xD TaNımadıkLaRımLa umaRım qüseL biR sekiLde tanısıRım..İyi ForumLaR diLiyoRumm.. seLin'cimmm umaRım bLoqun qibi bu FoRumunda coK basaRıLı oLuR .. CoK qüseL biR FoRum yapmısınn..BaŞaRıLar dadLummm | |
|
$h3Lyn Admin
| Konu: Geri: CeYda'nıss qeLdüü xD Paz Ocak 04, 2009 3:45 pm | |
| Kime dediğini anladım xD Umarım öyle olur=)Sen zaten üye değilmiydin :s | |
|
>>PunKRocK<<
| |
Purplegirls=D mod adayı
| Konu: Hoşgeldin Ptsi Ocak 05, 2009 6:03 pm | |
| | |
|